fortyfive-rgb
nieuweproductenmailing

Net even anders

Naast de meest gangbare corona preventie artikelen die wij in ons assortiment hebben, biedt Forty-Five u de mogelijkheid om het net even anders te doen.
Door de laatste berichtgevingen van versoepelen is er langzaam toch een tweedeling in de samenleving merkbaar. De ene groep vindt versoepelen te snel en een andere groep wil juist sneller versoepelen. Dit levert onbegrip en botsingen op. Onder het motto van humor verbindt, hebben wij items ontworpen die de regels aangeven. Zo worden de maatregelen kenbaar gemaakt, maar wel op een luchtige manier.

Neem contact op voor de mogelijkheden

schoolstickers

School stickers

Naar verwachting opent het voortgezet onderwijs zijn scholen weer op dinsdag 2 juni. Heeft u al in gedachten hoe u ervoor kunt zorgen dat de jongeren zich aan de gestelde regels houd- en? U kunt natuurlijk de ondertussen bekende stickers plakken op de vloer, of de deuren en ramen. Deze uitingen zullen enig effect sorteren, maar wat als u de jongeren kunt benaderen in hun “eigen taal”? Grote kans dat zij zich meer aangesproken voelen om de regels in acht te nemen. Daarom hebben wij speciaal voor hen een lijn ontworpen.
fotoschoolstickerss

Kantoor stickers

Elk volwassen mens kan op dit moment de regels omtrent de Corona uitbraak wel dromen. Werkplekken worden aangepast met de ondertussen gangbare artikelen. Gevaren stickers zien we zo vaak, dat ze al bijna niet meer opvallen. Daarom hebben wij in onze collectie ook ontwerpen opgenomen om iedereen op een originele manier te helpen herinneren aan de geldende regels. Op deze manier maakt u van uw kantoor niet alleen een veilige werkplek, maar creëert u ook een ontspannen sfeer.

kantoorstickers
fotokantoorstickers

Zijn wij hierin volgens u niet creatief genoeg geweest?
Geef uw ludieke tekst door en wij plaatsen hem op de
vloer-, raam- of deursticker.

download brochure 45
facebook linkedin website