Muurfolie voor wanden.

Wij bieden u 3M IJ25 zelfklevende folie, toepasbaar op vlakke wanden en de speciale 3M IJ8624 muurfolie. Beiden bedrukt met door u gewenste afbeeldingen.
De 3M IJ8624 is een glanzende muurfolie die geschikt is voor toepassingen die matig gestructureerd zijn, zoals betonblokken, baksteen, industrieel stucwerk en tegels. Deze muurfolie is een snel, schoon en kosteneffectief alternatief voor schilderwerken. Deze printmedia heeft een grijze lijmlaag voor een uitstekende ondoorzichtigheid, zodat bijna iedere muurkleur niet meer zichtbaar is achter de afbeelding. De folie is gemakkelijk aan te brengen en door middel van hitte gemakkelijk te verwijderen. . op gebouwen, bewegwijzering en interieur hebben een aantal belangrijke functies. Zo helpt een doordacht bewegwijzeringsplan uw bezoekers simpel naar de bestemming. Tegelijk zijn deze dragers ideaal om de merkbeleving te versterken. Signage-elementen zoals lichtreclame, vlaggen, banieren, bewegwijzering, zuilen en balies zijn ideaal om uw merk uit te dragen en te communiceren.

Glasfolie voor ramen.

Wij bieden u 3M Clearview glasheldere raamfolie en Oracal Optimaplus geperforeerde raamfolie (one way vision). Beide topfolies hebben een lange levensduur voor binnentoepassingen (7 jaar) en zijn toepasbaar voor permanente signing. De folies worden bedrukt in het door u aangeleverde design. Deze folies zijn eenvoudig aan te brengen op het glasoppervlak. Optimaplus geperforeerde raamfolie is ook geschikt voor buitentoepassing met een levensduur van 3 jaar.
Indien u een bedrukte folie wenst zonder doorzicht adviseren wij u 3M IJ40 aan. De levensduur is 5 jaar. NB Voor buitentoepassing is de levensduur van deze folie maximaal 3 jaar