Over Forty-Five reclame

Al ruim 32 jaar beweegt Forty-Five zich op zijn eigen unieke wijze door het grafisch landschap. Wij zijn een prachtig productiebedrijf met moderne machines, maar met ook nog steeds die mooie ‘ambachtelijke’ zeefdruktechniek in huis. Wij zijn met name gespecialiseerd in het drukken van technisch werk en het digitaal printen van kunststof plaatmaterialen voor diverse markten. Wij hebben een platte organisatie en er heerst een informele, no nonsense cultuur.

Ter aanvulling van ons team zijn wij op dit moment op zoek naar:

Verkoop medewerker binnendienst (40 uur)

Wat houdt het werk in?
Jij bent ons eerste aanspreekpunt voor de klant en zorgt er voor dat deze een nette offerte ontvangt voor het drukwerk dat zij aanvragen. Jij maakt de prijzen en adviseert de klant over het beste product voor de toepassing. Je houdt vinger aan de pols en als de order komt, werk jij deze uit naar een productieorder voor je uitvoerende collega’s.

Voor deze functie zoeken wij iemand die
Minimaal een MBO opleiding heeft afgerond
Een goed cijfermatig inzicht heeft
Iemand die bekend is in het grafische landschap
“Verkopen” geen vies woord vindt

Ben je daarnaast ook nog
Accuraat
Stressbestendig
Klantvriendelijk
Creatief in denken en kun je snel schakelen?

Dan bieden wij jou
Een afwisselende baan in een dynamische omgeving
Leuke collega’s
Beloning volgens de VSBN CAO
Een ruim kantoor met mooi uitzicht

Zie jij jezelf al bij ons werken?
Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 9 september naar: Forty-Five reclame, tav Marieke van Egdom, Markweg 5-7, 6883 JL Velp of mail naar marieke@forty-five.nl. Heb je vragen? Neem dan even contact op met Marieke: 026-364 24 08.